kej Bystrici malo úspech. Po vzore brata Františka si našla cestu na Považie ďalšia celebrita country. „Tak otázkou tohto typu som nikdy nezačínal,“ priznal sa nám Honza.
„Neskromne musím povedať, že variť viem veľmi dobre. Poznám všetky klasické kuchyne, ktoré sa používajú u nás. Čiže od českej cez ruskú až po ázijské. Zvlášť mám rád japonskú. Neodradil ma ani problém, keď mi ktosi vnútil pokazeného lososa a ja som dostal ťažkú otravu. Najviac však milujem a inšpiráciu čerpám z českej kuchyne. Z nej si vyberám všetko najlepšie, od rôznych pomazánok až po špeciálne druhy sviečkovej. Som síce tučný, ale konzumujem najmä kurence na rôzne spôsoby. Nachystám si krídelka či stehienka vo fritéze, pustím si Pyšnú princeznu a doslova „zmastím“dvadsať kúskov,“ hovorí jedným dychom J. Nedvěd. Ako nám prezradil, v jeho živote sú tri lásky. „Prvá je práca, ktorá prevyšuje i vzťah k ženám, ktoré sú, bohužiaľ, až za jedlom. Ráno vstanem, dám si kávu, napíšem denník, ktorý si vediem asi osem rokov. Potom nasleduje štúdio, v ktorom sa snažím „zložiť“ niečo do dvanástej. Neskôr si naložím mäso na prípravu alebo idem do obchodu,“ konkretizuje denný program. „Relaxovať sa musí. Ja rád chatujem množstvo hodín na internete. Pozerám, ako si ľudia posielajú správy... alebo jazdím za kamošom do Kyjova, niekedy na Sázavu na chatu k bratovi. Len tak sedím, pozerám, niečo zjem. Rád chodím po obchodných domoch, chodím po predajni, pozerám na ľudí, zoberiem im rohlík, ktorý zjem, nakúpim si. Život mi už nedovolil založiť si novú rodinu, takže všetky možnosti ako žiť bez nudy beriem všetkými desiatimi!“