S Baronom zažijete gurmánske Vianoce

Púchovský mäsový priemysel je vlajkovou loďou medzi mäsokombinátmi na Slovensku. Najsilnejším obdobím roka sú pre firmu Vianoce. O tom, aký sortiment pripravili zákazníkom na vianočný trh, hovoríme s majiteľom firmy Antonom Fabušom.

 -Sortiment výrobkov je tradične pred Vianocami doplnený o sezónne  veci, ako napríklad zabíjačkové špeciality, tradičné údené mäsá a samozrejme aj novinky.  Spomedzi tradičných údených mias dávame zákazníkovi do pozornosti údenú vianočnú šunku a tradičné údené karé,  z klobás tradičnú domácu klobásu. Sú to delikatesy, vyrobené tradičným spôsobom, bez pridaných konzervantov,   určené pre skutočných labužníkov.  Nesmieme zabudnúť ani na vianočné klobásy, ktoré vyrábame len pri príležitosti vianočných sviatkov.  Je to špecialita spomedzi všetkých klobás. Zákazník má na výber medzi klasickou
a pikantnou chuťou

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

Značka  Baron je značkou kvality s neustálym rozširovaním sortimentu.  Aké novinky má aktuálne v ponuke? 

- Noviniek  je hneď niekoľko a veríme,  že si nájdu svoje miesto u zákazníkov.  Pripravili sme niekoľko druhov nových salám.  Medzi novinky patrí Púchovský plesnivec  varený,  Jalapeno  saláma a saláma so zeleným korením.  Novinky máme aj medzi šunkami.  Spomeniem Slovenskú šunku, ktorá obsahom mäsa  95 percent  je tou najlepšou na trhu.  Táto šunka je určená pre všetkých konzumentov bez akéhokoľvek obmedzenia – deti,  celiatici,  alergici a podobne.

Aké je zastúpenie výrobkov  v rámci obchodných reťazcov. Kde všade sa produkty objavujú na pultoch?  

-V podstate všetky naše výrobky nájdete v rôznych obchodných reťazcoch s malými odlišnosťami.

SkryťVypnúť reklamu

Celý  náš sortiment vždy nájdete iba v predajniach Fabuš – Tradičné mäsiarstvo. Túto sieť predajní máme vybudovanú po celom Slovensku, či už v kamenných obchodoch, alebo ako súčasť nákupných zón v jednom nemenovanom obchodnom reťazci. Predajne sú otvorené  7 dní v týždni a zásobované sú každý deň čerstvým mäsom a mäsovými výrobkami.

Príprava sortimentu vychádza z analýzy predchádzajúcich rokov.  Aké výrobky si našli trvalú cestu k spotrebiteľovi? 

-Dlhodobo hrajú prím veci s prívlastkom „púchovský/púchovské.“  Či už je to obľúbený púchovský uherák, plesnivec a pálivec alebo  púchovské párky.

Prekvapením pre nás bolo, keď sa ozvali zákazníci z východného Slovenska, že Spišské párky, zaručená tradičná špecialita – je najlepšia z Púchova.

V našom sortimente salám, šuniek, párkovín, trvanlivých salám a klobások si každý zákazník nájde svoje chuťou, kvalitou osvedčené  výrobky.

SkryťVypnúť reklamu

Aké odlišnosti má produkcia značky Baron v porovnaní s konkurenciou?

- Odlišnosť je úplne jednoduchá – poctivé mäsiarske remeslo a kvalita našich výrobkov.

Značka Baron je významná nielen „chuťou, ktorá nestarne“, ale aj svetovými oceneniami, ktoré PmP posunuli medzi lídrov v danom segmente.  Hodnotíte  rok 2015 ako  mimoriadne úspešný?

- Určite áno.  Tých ocenení bolo naozaj veľa.  Pre niekoľko našich výrobkov máme slovenskú značku kvality SK a SK GOLD. Za prínos a rozvoj v oblasti potravinárskej a výživárskej praxe a technológií nám bola udelená Zlatá medaila  Spoločnosti pre zdravú výživu. V ostatnom období si nás viac všíma zahraničie. Máme niekoľko ocenení za kvalitu našich výrobkov, ktoré nám udelili prestížne svetové univerzity (napríklad Oxford) a obchodné organizácie či už
z Paríža, Milána, Londýna a Ománu. Európsky parlament nás zaradil medzi TOP 500 európskych spoločností. Taktiež sme získali ocenenia za inovácie a manažment v potravinárskom biznise.  Medzi najvýznamnejšie ocenenia patrí ocenenie od Svetového obchodného klubu, kde sme boli ocenení ako Inšpiratívna spoločnosť.

Púchovský mäsový priemysel sa aktívne zaujíma aj o oblasť filantropie. 

- Podať pomocnú ruku ľuďom, ktorí sa ocitnú v ťažkej životnej situácií, je pre nás cťou.  Pomoc ľuďom v našej spoločnosti však nespájame len s obdobím Vianoc, ale pomáhame im počas celého roka.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Považská

Komerčné články

  1. Skládky nechceme, no moderných riešení sa obávame
  2. Cukrovar mení Trnavu na miesto, kde sny ožívajú
  3. Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v neznámom Bahrajne?
  4. Rozhovor: Slováci mohli žiť v Pacifiku. Štefánik im kúpil ostrov
  5. Špeciálna krížovkárska príloha v denníkoch SME a Korzár
  6. Zaslúžený oddych. Luxus hotelov pre dospelých začína pokojom
  7. Viacgeneračné rodiny: Slovenský recept na hádky?
  8. Kaufland má 25 rokov a otvára 25. K Park: To bude oslava!
  1. Skládky nechceme, no moderných riešení sa obávame
  2. Cukrovar mení Trnavu na miesto, kde sny ožívajú
  3. Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v neznámom Bahrajne?
  4. Jeden stavbár, druhý mikrobiológ. Bratia zvalcovali trh
  5. Rozhovor: Slováci mohli žiť v Pacifiku. Štefánik im kúpil ostrov
  6. eFleet Day 2025 Truck&Bus&Van: Šetrite náklady s elektromobilom
  7. Špeciálna krížovkárska príloha v denníkoch SME a Korzár
  8. Viacgeneračné rodiny: Slovenský recept na hádky?
  1. Rozhovor: Slováci mohli žiť v Pacifiku. Štefánik im kúpil ostrov 17 049
  2. Zaslúžený oddych. Luxus hotelov pre dospelých začína pokojom 7 603
  3. Slovenskí učitelia vyvinuli aplikáciu, ktorá šetrí hodiny práce 6 018
  4. Viacgeneračné rodiny: Slovenský recept na hádky? 4 354
  5. Osem destinácií, kam na last minute dovolenku v septembri 3 791
  6. Kaufland má 25 rokov a otvára 25. K Park: To bude oslava! 2 101
  7. Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v neznámom Bahrajne? 1 918
  8. Jeden stavbár, druhý mikrobiológ. Bratia zvalcovali trh 1 509
  1. Dušan Piršel: Prebieha naša životná dráha lineárne, alebo je sínusoidou?
  2. Ivan Mlynár: Je Šutaj Eštok úplný kretén ? Nie, je to génius. Ak to niekto nechápe, je to jeho problém.
  3. Martin Fronk: Človek hodný inšpirácie
  4. Angelika Herčková: Ak ostávame ako zamestnanci v sociálnych službách, nesmieme zabúdať prečo
  5. Miroslav Lisinovič: Putovanie slovenskými kalváriami - Vydrník
  6. Ernest Klotton: Demokracia je len nástroj, ktorý možno podľa potreby ohýbať
  7. Irena Šimuneková: Goralská perla pod Belianskymi Tatrami – Ždiar
  8. Jozef Huljak: Nepriateľ môjho nepriateľa je môj dočasný spojenec
  1. Michal Porubän: Otvorený list vedeniu Slovenskej akadémie vied 25 334
  2. Ivan Mlynár: Zábava Roberta Fica s riskovaním našich životov neberie konca. 13 775
  3. Dušan Koniar: Puč na Slovensku 12 671
  4. Radoslav Záhumenský: Skrytý hrad na Slovensku, ktorý väčšina ľudí nikdy nenavštívi 9 433
  5. Ivan Mlynár: Matúš Šutaj Eštok. 8 751
  6. Ján Valchár: Zaujímavé fakty okolo ruskej ropy. 8 398
  7. Blanka Ulaherová: Návrat po 46 rokoch 6 970
  8. Ján Šeďo: To dopravní inžinieri všetko posr**i ! 6 433
  1. Marian Nanias: Jachtavý brat Lacko.
  2. Radko Mačuha: "Maskovacie prvky" auta šéfa SIS
  3. Věra Tepličková: Pali a jeho Bumblebee II. - jedno z možných objasnení
  4. Věra Tepličková: Pali a jeho Bumblebee
  5. Jiří Ščobák: Ako prísť o peniaze ľahko a rýchlo
  6. Radko Mačuha: Ďalšia Britská stopa vedie do SNP.
  7. Věra Tepličková: O sviniach, potkanoch a sokoloch
  8. Post Bellum SK: Známi aj menej známi hrdinovia SNP
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu