V tom sa zhodli všetci účastníci súťaže vo varení kapustnice v Dolnej Marikovej. Neodradilo ich ani počasie. A nielen počasie. Kapustnicu varili najmä z vlastnej kyslej kapusty, čo je v júni už viac-menej rarita. Hoci sem-tam zamiešali aj kupovanú, na chuti to vôbec neubralo. Pretože najdôležitejšie je podľa súťažiacich variť s chuťou a láskou. A keď sa k tomu pridá aj dobrá nálada, to by už muselo byť, aby sa jedlo nevydarilo.
29. jún 2017 o 15:09 Viera Žaludková
Teploty majú zajtra klesnúť na - 22 °C.
Skríningové testovanie sa začne v pondelok 18. januára a potrvá do utorka 26. januára.
Väčšina ľudí využila novú aplikáciu, aj vďaka nej sa netvorili rady.
Ohrození sú zamestnanci z oblasti poštových služieb, ide o avizované prepúšťanie v Slovenskej pošte.