Dnešný recept pripravila odbytárka Danka. Darmo sme pátrali ,koho stretla alebo kto ju naštval, pretože jej voľba padla na hovädzinu.
Suroviny: 8 plátkov hovädzej roštenky, 3 vajcia, soľ, korenie, cibuľa, olej, horčica, vegeta, hladká múka.
Postup: Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme, na rozpálenom oleji opečieme z oboch strán a vyberieme na tanier. Cibuľku opečieme na výpeku, pridáme mäso, 2 lyžice horčice. Podlejeme vodou a necháme udusiť do mäkka. Keď je mäso mäkké, zahustíme omáčku hladkou múkou a dochutíme podľa chuti vegetou. Na tvrdo uvarené vajcia pokrájame na kolieska a pridáme do hotovej omáčky, ktorú už nevaríme. Podávame s ryžou a uhorkou.
Dobrú chuť!