Dnešný recept pripravila Janka. Od začiatku tvrdila, že to bude prekvapenie, takže sme sa dozvedeli, čo nás čaká a neminie, až na tanieroch. Prekvapenie bolo skutočne príjemným prekvapením, a ak vám môžeme poradiť, vyskúšajte ho aj vy!
Potrebujeme: 4 hrubé rezne z bravčového karé, 100 g údeného syra, 1 natvrdo uvarené vajce, 1 domácu klobásku, horčicu.
Postup: Rezne narežeme – urobíme „kapsu“ a naklepeme. Osolíme, okoreníme. Do otvoru vložíme na kolieska nakrájané vajce, klobásku, potrieme horčicou, a posypeme syrom. Zopneme špáradlom a obalíme v 3-oj obale. Pomaly vysmažíme ako klasické rezne. Necháme odkvapkať od oleja, prípadne môžeme rezne položiť na papierový obrúsok. Podávame so zemiakovou kašou alebo zemiakmi, ako prílohu doporučujeme čerstvú zeleninu, šalát alebo čalamádu. Dobrú chuť!