Areál Expo centra v Trenčíne sa na dva dni stane dejiskom výstavy cestovného ruchu a súčasnej aj celoslovenskej cukrárskej výstavy.
TRENČÍN. Dovolenka na Slovensku láka čoraz viac Slovákov. Na slovenský cestovný ruch je zameraná naj výstava Region Tour Expo, kde jednotlivé kraje predstavia svoje zaujímavé lokality.
Svoj stánok bude mať aj Trenčiansky samosprávny kraj. Oficálne ho otvorí 15. mája o 13. h. Súčasťou bude tiež uvedenie do života publikácie Od frištiku k večeri. V kuchárke nájdete výber tridsiatich špecialít zo všetkých deviatich okresov nášho kraja.
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Lákavá je i pozvánka na celoslovenskú cukrársku výstavu Torty &svet pečenia. Je určená nielen pre profesionálnych kuchárov a cukrárov, inšpiráciu určite naberú všetky gazdinky, ktoré rady pečú torty. V rámci sprievodného programu výstavy sú pripravené rôzne špeciality, napr. praktické ukážky majstra sveta v cukrárstve Mieczysława Chojnowskeho, prípravu smotanových, ovocných a čokoládových dezertov ukáže prvá dáma slovenského cukrárstva Jožka Zaukolcová a spoločne so žiakmi Strednej odbornej školy obchodu a služieb Púchov predvedie návštevníkom prípravu a zdobenie medovníčkov s možnosťou zapojiť sa priamo do činnosti.
Výstavy sú otvorené 15. a 16. mája.